Om våra hus

Unika klimatsmarta premiumhus

Vi vill fokusera på rätt saker. Alltså, det vi anser är rätt saker när det kommer till hus:
Miljö och hållbarhet. Prisvärdhet och energieffektivitet. Design och kvalité. Detaljer och finish. Allt detta har vi i fokus när vi skapar våra hus och väljer våra leverantörer. Vi vänder oss till er som vill ha ett modernt, arkitektritat hus och samtidigt slå ett slag för miljön. Vi bygger ert drömhus, efter era behov. Vi har tagit fram ett koncept vi är stolta över. Läs mer nedan om materialen och tekniken vi använder.

Vi har en hemlis...

Planering, planering, planering. Förberedelse in i minsta detalj. Detta är vår hemlighet. Vi förbereder och projekterar våra hus extremt noggrant. Med punktlig logistik och bra planering kommer huset levererat till arbetsplatsen. Varenda regel är färdigkapad och uppmärkt och har sin bestämda plats i konstruktionen. Detta innebär att vi bygger upp husen likt lösvirke men med ett snabbt och effektivt tempo som i regel innebär att vi har en vädertät byggnad inom 3 veckor. Denna byggmetod gör att vi är helt obegränsade vad gäller utformning men har ändå en vädertät konstruktion på kort tid Detta gör att vi inte behöver ge vika på kvalité och vi undgår att få problem med köldbryggor som "väggblocks"-leverantörer har. Vi riskerar heller inte några fuktproblem då vår stomme tål alla väder. Väta och regn torkar fort ut ur konstruktionen utan fara för röta och inbyggd fuktproblematik.

Läs mer om vår process

Bara fördelar

Ekologiska byggmaterial

Ekologiska och allergivänliga byggmaterial. Inte bara klimatsmart, även hälsosamt.

100% kundanpassat

Varje hus är unikt och anpassa efter era behov. Inga begränsningar, bara möjligheter.

Fokus på detaljer

Vi älskar detaljer, hög finish men framför allt smarta lösningar.

Kvalité rakt igenom

Dålig kvalité är inte hållbart. Vi samarbetar med skandinaviska premiumleverantörer rakt igenom.

Extremt prisvärt

Hållbarhet och prisvärdhet hör ihop. Testa oss, vi kan konkurrera.

Helhetskoncept

Att bygga hus är mångsidigt. Det räcker inte med att bara leverera material av högsta klass. Styrning, projektledning, helhetskontroll är avgörande för ett lyckat projekt. Läs gärna mer om processen

Hur det går till

En enastående konstruktion

Vi bygger våra hus av trä. På betongplatta, eller på stolpar. Vår stomme består av svenskt trä från Norrlands skogar. Ett förnybart material fullt av möjligheter. Med vårt koncept av lättreglar samt cellulosaisolering får vi ett fantastiskt klimatskal med minimala köldbryggor. Utvändigt monterar vi en träfiberskiva anpassad efter vårt nordiska klimat som effektivt håller ute både vind och vatten. Vi monterar aldrig plastfolie i våra hus utan eftersträvar alltid en diffusionsöppen, energieffektiv, naturlig och mögelsäker konstruktion. Våra fönster och dörrar från danska Velfac håller ett av marknadens bästa u-värden- 0,8. Totalt har vår yttervägg 320mm isolering och våra tak 450-600mm. Detta gör att våra hus håller energiklass A.

Mer information

Utvändiga material

Vi klär oftast vår hus med någon typ av träpanel, men är flexibla till att använda andra material. Vi älskar naturfärgad träpanel som får åldras naturligt så som värmebehandlad furu och har även samarbeten med några av marknadens vassaste fasadleverantörer. Vad gäller takmaterial har vi också full flexibilitet och anpassar oss helt efter våra kunders önskemål, rådande detaljplan och husets utformning.

Mer information

Teknik

Vårt mål är att alltid ligga i framkant på den tekniska sidan. Komfort är en viktig del i vårt husbyggande. Vi monterar alltid FTX-system i våra hus, vilket innebär en fantastisk ventilation som är energieffektiv, klimatsmart och hälsosam på en och samma gång. Smart el med digitalstyrning erbjuder vi också i alla våra hus, vilket bidrar till mer energieffektivitet och en behaglig styrning av elen. Vi har även avtal med Solistic vilket gör att vi kan erbjuda en solcellsanläggning av högsta klass till ett oslagbart pris. Vill du veta mer om vilka tekniska lösningar vi har att erbjuda, så tveka inte att ta kontakt.

Mer information

Inredning och utrustning

Vi samarbetar vi med några av Sveriges absolut mest exklusiva leverantörer såsom Tapwell, Bricmate, Haven och INR. I vår standardleverans ingår alltid komplett inredning av premiumkvalité. Samtidigt har vi full flexibilitet i detta och kan helt anpassa oss efter era önskemål och er budget.
Vi kan också erbjuda lösningar anpassade efter våra kunders önskemål vad gäller övriga invändiga ytskikt och detaljer.

Mer information

Kontakta oss

Tveka inte! Ge oss chansen att ta fram ett förslag på ert drömhus!

Boka ett möte med oss